Nyt fleksibelt udløbshus med lav indbygningshøjde og to sideindløb

Unidrain føjer endnu et udløbshus med lav indbygningshøjde til produktporteføljen. Tanken bag udvikling af endnu et lavt udløbshus er, at det skal lette håndværkernes arbejdsgang, sikre øget fleksibilitet og nem vedligehold for slutbruger. Udløbshuset bliver tilgængeligt medio maj.
csm_Billede-1_ed3685e200

Unidrain føjer endnu et udløbshus med lav indbygningshøjde til deres produktportefølje. Tanken bag udvikling af endnu et lavt udløbshus er, at det skal lette håndværkernes arbejdsgang, sikre øget fleksibilitet og nem vedligehold for slutbruger.

Hos den danske designvirksomhed Unidrain har de sat sig for at gøre alt, hvad de kan for at sikre mere end blot et minimum af de mange krav og behov, som vvs-markedet møder dem med. Hos Unidrain udvikler man med kritisk sans og et skarpt blik for både form, funktionalitet og fleksibilitet.

Fylder mindre og har høj funktionsevne

Unidrains tilgang til produktudvikling kommer til udtryk i deres nye lave udløbshus, der har to sideindløb.

– Afhængigt af det valgte afløb starter den samlede indbygningshøjde fra 146 mm. Derfor skal installatørerne ikke nær så dybt i gulvet. Det er en kæmpe fordel blandt andet i etagebyggerier, fortæller Lasse Lyck, der arbejder som Byggeteknisk Ansvarlig hos Unidrain.

Udløbshusets to sideindløb betyder desuden, at håndværkeren kan afdække flere funktioner og tilslutningsmetoder, ved at han eller hun kan tilslutte vandet fra andre afløbsgenstande såsom vaskemaskine eller badekar.

Som en yderligere dimension til fleksibiliteten medfølger der to reduktioner, så sideindløbene kan reduceres fra 40 mm til 32 mm.

En vandlås med selvrensende egenskaber

Udløbshuset er VA-godkendt og opfylder EN1253 standarden. Vandlåsen dækker begge sideindløb og gør at vandlåse på de genstande som føres til dette udløbshus, er unødvendige. Og dette letter arbejdet for håndværkeren som udfører installationen. 

– Vandlåsen er optagelig og nem at rense og vedligeholde. I kombination med udløbshuset danner vandlåsen en P-vandlås, hvor der altid står vand i bunden af udløbshuset. Det nedsætter risiko for lugtgener. Ydermere får vi en mere selvrensende vandlås. Det er naturligvis essentielt for slutkunden, at vedligehold er let og ligetil, siger Lasse Lyck.

Krav og behov er mange, men Lasse Lyck er ikke i tvivl om, at de er nået i mål, og at det nye lave udløbshus har en berettigelse på vvs-markedet:

– Vi har store forventninger. Det er et nyt og potentielt endnu bedre produkt, som kan overtage markedet for afløb med sideindløb. Muligvis vil vores nye udløbshus endda udkonkurrere nogle af Unidrains egne gamle udløbshuse, afslutter Lasse Lyck.

Læs mere om: Udløbshus Ø50

Læs mere om: Udløbshus Ø75

Læs mere om: Den nye vandlås

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk