Nyt eksklusivt look til badeværelset

Unidrain tager badeværelset til nye højder med deres cool badeværelsesserie GlassLine. GlassLine har hidtil kun kunne fås i brusevæg og dør.
brusebund_1600x1000

Nu kommer en helt ny eksklusiv brusebund i glas, der giver badeværelset et førsteklasses look og fuldender designet. GlassLine brusebunden er bygget op af en hærdet glasplade med en stålplade nedenunder, der giver glasset en spejlblank overflade og skaber en eksklusiv spa oplevelse.  

Glasset i GlassLine er overfladebehandlet med state of the art nanoteknologi, der gør det sværere for vandet at sætte sig fast, mens Unidrains patenterede monteringssystem reducerer skimmel. Resultatet er et funktionelt tidsløst design, der giver rum til fordybelse og velvære.

“Brusebunden er nordisk design, når det er bedst. Den er enkel, smuk og funktionel. Brusebunden monteres af mureren, ligesom en flise monteres i et bruserum – blot med den undtagelse, at her er Unidrains unikke afløb integreret i bunden. Opsætning af brusebund og brusevægge foregår i et samspil mellem murer og vvs’er, som i forvejen arbejder tæt sammen om at få badeværelsets mange ender til at gå op. Det skaber en mere enkel arbejdsproces, da der ikke er behov for en glarmester. Samtidig er det en oplagt mulighed for at skabe mere forretning for både vvs’er og murer.” siger Unidrains direktør Peter Secher og opfordrer alle interesserede til at tage fat i Unidrain for at høre mere om produktet. 

Fakta om produktet

GlassLine serien kan både bruges samlet med brusevæg, brusedør og brusebund i glas med integreret afløb, eller hver for sig sammen med andre elementer. Døren monteres med specialdesignede hængsler i børstet rustfrit stål, ligesom håndtag og topstang er designet til at passe sammen med Unidrains øvrige design. Glasset er holdt i en eksklusiv 10 mm tykkelse og fås med tre forskellige mønstre og en ensartet glasoverflade.

En GlassLine brusevæg kan både højre- og venstrestilles og monteres med enten et fast eller fleksibelt modul. Det faste modul inkluderer afløbsarmaturet til gulvafløb og det fleksible modul påmonteres et afløbsarmatur fra det øvrige sortiment. 

Dimensioner:

Højde 2100 mm

Dybde 900/1000/1200 mm

Hærdet glas i 10 mm tykkelse

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk