Nyhed: Selvrensende vandlås udviklet til vores linjeafløb

Nu kan du tilbyde dine kunder en selvrensende vandlås til linjeafløb fra Unidrain. Denne vandlås er udviklet med fokus på en høj kapacitet og er en efterspurgt løsning, der effektivt forhindrer tilstopning af snavs, hår og sæberester i afløbet.

Unidrain selvrensende vandlås

Selvom der sjældent er klager over vores produkter, kan det være irriterende for slutbrugeren at skulle rengøre afløbet for hår og skidt. Med denne nye og selvrensende vandlås minimeres behovet for rengøring, samtidig med at alle ubehagelige lugte fra afløbet holdes væk.

Det er lykkedes os at opnå en kapacitet på 0,4 – 0,6 l/s, afhængigt af hvilket udløbshus det monteres i. Dermed dækker vandlåsen rigeligt hverdagens behov, forklarer Mia Borst Stuhr, Produktingeniør hos Unidrain og fortsætter:

Slip for lugtgener og rengøring med selvsensende vandlås

“Vandlåsen er designet uden skarpe kanter og er formet i en vinkel, der muliggør hurtig og effektiv vandpassage. De omhyggeligt kalibrerede indløbs- og udløbsarealer giver blandt andet vandlåsen den høje kapacitet. Herved sikrer vi, at vandlåsen fungerer optimalt og effektivt i enhver afløbssituation.”

Nem at montere

– Der er lagt vægt på, at vandlåsen skal være nem at montere. Derfor er der tydelige markeringer, der viser hvilken retning vandlåsen skal installeres, og vi har givet den nogle vinger, der sikrer at vandlåsen ligger helt plant i armaturet, slutter Mia Borst Stuhr, der har været med fra vandlås-tanke til endeligt produkt.

Den nye vandlås kan anvendes med de seks mest anvendte udløbshuse inkl. ældre modeller fra før 2011 og lever selvfølgelig op til kravene i den europæiske norm EN1253 og er VA godkendt.

montering b 1
unidrain Line selfcleaning water trap 1200x628 mounted A
gammel vandlaas

Kan erstatte disse to typer Unidrain vandlåse
(hvis de er monteret i toppen af udløbshuset)

Den nye vandlås kort fortalt

– Høj kapacitet på 0,4-0,6 l/s afhængigt af hvilket udløbshus den monteres i.
– Specielt udviklet til Unidrain linjeafløb.
– Passer til de mest anvendte udløbshuse, inkl. ældre modeller før 2011
– Nem at montere: Små vinger sikrer, at vandlåsen lægger helt plan i armaturet
VVS-nummer: 155014980

18200080 155014980 A kopier