Nye udløbshuse giver større fleksibilitet

Vi udvikler løbende vores produkter for at tilpasse os nutidens byggemetoder. Derfor har vi lanceret tre udløbshuse, som giver flere muligheder i flere forskellige projekter.
3-outlet-houses

Vi har sådan glædet os til at præsentere jer for dem: Vores tre udløbshuse, som er blevet en del af Unidrain-familien. Udløbshusene er videreudviklinger af vores eksisterende løsninger. En nødvendighed i en branche, hvor nye krav hele tiden opstår.

– Vi forsøger løbende at ramme alle tænkelige forhold i et byggeprojekt, som understøtter de nye krav for kunderne, som hele tiden opstår i moderne byggeri. Det betyder, at vi må udvikle vores produkter, så det bliver så let for håndværkeren som muligt. Med en masse gode input fra landets VVS’ere kan det lade sig gøre – og det giver i sidste ende glade slutkunder, lyder det fra vores byggetekniske ansvarlige, Lasse Lyck.

Højere udløbsrør og udløbshuse

Udløbsrøret på det ene udløbshus (Ø50 – 1416.0050) er blevet hævet ca. 2 cm. Det kan gøre det nemmere for VVS-montøren at skabe det rette fald.

– Det kan i visse tilfælde være en fordel med et udløb, der sidder højere oppe, da det vil skabe et bedre fald ned mod faldstammen, hvilket skaber en større fleksibilitet for VVS’eren, forklarer Lasse Lyck.

Udviklingen af det andet udløbshus (Ø75 – 1421.0075) omhandler den øvre del. Den er nemlig blevet hævet 18 mm.

– At udløbshuset nu også fås i en udgave, hvor den øvre del er højere, betyder, at løsningen lettere kan bruges i et rum med træpladekonstruktioner eller svalehaleplader. Her er det nemlig vigtigt, at man kan få udløbshusene i forskellige varianter, som passer til det konkrete projekt. Udløbshuset med den hævede top er bl.a. velegnet til etagebyggeri.

Det sidste udløbshus (Ø75 – 1433.0075) med vandlås og Ø32 sideindløb mod vanlige Ø40. På dette udløbshus har vi formindsket indbygningshøjden med 31 mm i forhold til vores generelle udløbshuse, og det skaber som de to andre udløbshuse fleksibilitet for VVS installatøren.

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk