Ny Salgs- & Eksportkoordinator har international erfaring og dansk design under huden

Hun er flydende i fem sprog, har boet og arbejdet udenlands i en årrække og kan tilmed føje erfaringer fra danske brandklassikere som Georg Jensen, GUBI og senest Louis Poulsen til cv’et.
csm_ATM_7bef0b950e

Hun hedder Astrid Tauber-Møller og er fra 1. november startet som Salgs- & Eksportkoordinator på vores hovedkontor, hvorfra hun skal være med til at sikre et højt niveau af kundeservice og teknisk rådgivning. Astrid får en bred kontaktflade til butikker, distributører og arkitekter primært i Europa.

– Jeg har mange års professionel erfaring inden for salgssupport og kundeservice. Derudover har jeg boet og arbejdet i udlandet i over 10 år, fortrinsvis i den tysktalende del af Schweiz, fortæller Astrid Tauber-Møller.

Gennem en stor del af sin karriere har Astrid Tauber-Møller omgivet sig med nogle af de helt store danske designklassikere. Hun kommer senest fra en stilling som intern salgsassistent hos Louis Poulsen, hvor hendes rolle bl.a. var at støtte og være backup for salgsteamet.

– Jeg har altid interesseret mig for design og i forlængelse heraf også arkitektur og særligt boligindretning, fortæller Astrid og uddyber:

– Jobbet som Salgs- & Eksportkoordinator er en spændende mulighed for at arbejde med og for et dansk brand, der bl.a. står for unikke og flotte designløsninger. Det motiverer mig meget. Derudover ser jeg frem til at være med til at opbygge eksportmarkedet og skabe gode relationer i udlandet.

Astrid er 52 år og gift med en schweizer på 25. år. Sammen har de en søn på 18 år og bor i hus i Glostrup.

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk