Når bølgerne går højt er Unidrain et sikkert valg

Hævet over Vejle Fjord står det eksklusive nybyggeri Bølgen og spejder ud over vandet. Bølgen består af fem kurvede etageejendomme, som kræver ekstra sikkerhed på badeværelserne. Derfor er Unidrains stilrene GlassLine-serie valgt som den sikre løsning.
741-Boelgen-02

Badeværelset er et af boligens mest vanskelige rum, når det kommer til sikkerhed ved rør og afløb. Særligt etageejendomme kræver ekstra påpasselighed, så vandet ikke ender i underboens lejlighed.

I det luksuriøse etagebyggeri Bølgen i Vejle har man med Unidrains æstetiske GlassLine-serie fået en holdbar og funktionel løsning på badeværelserne. En løsning, som sikrer mod vandskader.

– Vi har leveret 169 GlassLine-løsninger til Bølgens 102 badeværelser. GlassLine er valgt grundet den høje sikkerhed og det stilrene danske design, som kendetegner det eftertragtede byggeri lige ud til fjorden. Løsningen består af et patenteret flangesystem, som sikrer vandtætheden i brusenichen, fortæller Anders W. Christensen, Unidrains konsulent i Nord- og Midtjylland.

GlassLine kommer som en helstøbt løsning, hvor brusevæggene bliver monteret i det specialdesignede afløbsarmatur ShowerLine og i en stålprofil på væggen. ShowerLine fastgøres til væggen via en særlig skinne og støbes fast i gulvet. Gulvafløbet er designet med et indbygget fald på 2 procent.

Læs meget mere om vores GlassLine løsning her

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk