Minimalisktisk og stilsikkert design

GlassLine er en bruseniche ud over det sædvanlige. Uden synlige skruer og beslag er glasvæggen monteret i gulvet, hvor brusedør, -bund og det integrerede gulvafløb fuldender det arkitektoniske, stilrene udtryk.
GlassLine_transparent_HighLine_1600x920

Store, solide glasprofiler danner ramme om Unidrains eksklusive serie til brusenichen, GlassLine. Brusenichen fuldender udtrykket på moderne badeværelser, hvor skandinavisk elegance gør badeoplevelsen helt unik.

GlassLine er den komplette løsning til designelskeren, som ønsker en bruseniche, der ikke rent visuelt fylder i rummet. En bruseniche, hvor der er tænkt over hver eneste detalje, og hvor selv den mindste skrue er gemt væk.


Elegant profil af glas

GlassLine-serien består blandt andet af en brusevæg og –dør i hærdet glas. Glas, som er behandlet med nanoteknologi, der reducerer rengøringen til et minimum. Glasvæggen og –døren bygges sammen med rammen ShowerLine, som har et indbygget fald på 2 % ned mod afløbet. På den måde kan du holde styr på faldet og undgå uønskede vandskader.

– ShowerLine er et afløbsarmatur med indbygget fald, flanger samt med en rille, som glasvæggen sættes ned i. I en traditionel byggeproces bliver glasvæggen ellers sat i til sidst af glarmesteren, hvor glasset limes oven på fliserne, så alle samlinger er synlige. Vi har fundet en løsning, hvor håndværkeren monterer glasvæggen først og bagefter lægger fliserne. Skruer og beslag bliver på den måde gemt væk under fliserne, og løsningen fremstår mere stilren, fortæller Lasse Lyck, byggeteknisk ansvarlig hos Unidrain.

ShowerLine fås i to modeller: Et fast og et fleksibelt modul. Det faste fås i længderne 800, 900 og 1000, mens det fleksible kan kombineres med afløbsarmatur 1002/1003/1004 i alle længder.

Brusedøren er udført i de samme kompromisløse materialer som brusevæggen. Materialer, som understreger det elegante og tidløse design, hvilket giver en flot finish og et lækkert helhedsindtryk af badeværelset. Døren er monteret med stilrene beslag, som understreger designet fra stålskinnen i brusevæggens bund. Samtidig er den udført uden greb og kræver ingen installation af glasmester.

Læs mere om de forskellige design- og tilbehørsmuligheder til GlassLine her

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk