Konstruktøren fortæller: Badeværelset skal bygges på kvalitetsløsninger

Den enkle vej til det gennemførte badeværelse går gennem kvalitet, udførlig information og kompetent rådgivning. Vi har talt med Jon Koldborg, der giver indblik i, hvad der især vægter højt hos bygningskonstruktøren, når badeværelset skal bygges.
Unidrain_Jon_Koldborg_1600x1000

Til daglig slår bygningskonstruktør Jon Koldborg sine folder hos Aalborg Universitet, hvor han arbejder som projektleder i afdelingen Team Byggeri, der varetager byggeri og drift af universitetets bygninger. Tidligere har han arbejdet som bygningskonstruktør hos Nyt Aalborg Universitetshospital.

I sit arbejde har han fokus på at få alle praktiske ender til at mødes, fx når det kvalitetsbevidste badeværelse skal skabes. Læs med her.

Fra idé til færdigt projekt

Min dagligdag går med at projektere, tegne og udarbejde beskrivelser og udbud. I projekteringen tager jeg højde for hele spektret i byggeriet og medtænker alle praktiske aspekter, men idéfasen er klart den mest spændende i min optik.

Når jeg sidder med blyanten i hånden, får jeg lov til at kreere og designe, og herefter er det min fornemmeste opgave at være med til at sikre, at vi kommer godt igennem alle faser fra idé til færdigt projekt.

Kvalitet sætter positivt aftryk

Badeværelset er klart én af de mere komplekse størrelser, når vi designer såvel nye bygninger som områder i bygninger. Derfor er det afgørende at invitere kvalitetsløsninger ind på badeværelset, da god kvalitet sætter aftryk på både montage, vedligeholdelse og økonomi.

Et godt kvalitetsprodukt medfører nem montage og dermed mindre risiko og færre indbygningsfejl. Dertil tænker jeg også i levetider, drift og vedligeholdelse. Totaløkonomisk skal det give mening – også på den lange bane – og her er kvalitet igen afgørende.

Det er de værdier, jeg som bygningskonstruktør kigger på, når jeg vælger komponenter til badeværelset. Derfor falder valget på produkter, der kombinerer kvalitet, funktionalitet og design, og det er Unidrain et rigtig fint eksempel på.

Rådgivning giver smidig proces

Til daglig indhenter jeg meget viden om de komponenter, vi bygger ind. Det er derfor en stor hjælp for os projekterende, når producentens materiale er udførligt og lettilgængeligt. Og at der er adgang til simple montagevejledninger.

Unidrain har en indholdsrig hjemmeside, hvor det er nemt at finde de rette oplysninger. En god hjemmeside er en stor hjælp, da jeg i min rolle bruger meget tid på research, så alle love og regler overholdes.

 Desuden er det med til at lette mit arbejde, at der står en rådgiver til rådighed for sparring omkring den optimale løsning.

Ønsker I også rådgivning og sparring til jeres projekter, så kontakt vores arkitektrådgiver Dennis Bagge på [email protected] eller telefon +45 2051 7795.

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk