Ikonisk Shanghai-byggeri forskønnes med dansk afløbsdesign

I den kinesiske millionby Shanghai har et kæmpebyggeri set dagens lys. Det breder sig over 25.000 kvm og består bl.a. af otte kontorbygninger, et shoppingcenter og eksklusive lejlighedskomplekser. Vi er flyttet med ind på det prestigefyldte Lujiazui Harbour City.
csm_Unidrain_Habour0_1600x1000_723da43b9c

Ud til den 97 km lange flod Huangpu i kinesiske Shanghai ligger kæmpeprojektet Lujiazui Harbour City. Et prestigiøst byggeri, som byder på otte kontorbygninger, et shoppingcenter, en gågade, et femstjernet hotel, et kulturcenter og eksklusive lejlighedskomplekser.

Udover at selve projektet er noget helt særligt i både udtryk, lokation og størrelse, er lejlighederne det også i høj grad. De er nemlig de sidste nybyggede boliger i Shanghai, som efter sigende bliver beriget med udsigt til den 400 meter brede flod, der forsyner millionbyen med drikkevand.

Men det er ikke det eneste særlige ved lejlighederne. De er nemlig forsynet med dansk design i form af Unidrain-afløb på badeværelserne.

Unidrain i tusindvis

De første af vores HighLine Cassette-linjeafløb flyttede ind på de eksklusive badeværelser i juli 2018. Den samlede leverance lyder på omkring 1.100 afløb i alt, så man kan roligt sige, vi er godt repræsenteret i det kinesiske.

Cassette-linjeafløbet muliggør, at man kan lægge sit eget materiale (f.eks. egen gulvflise eller terrazzo) heri for at gøre løsningen komplet. Cassetteløsningen placeres direkte i armaturet, hvor stellets udformning sikrer præcis placering.  

Det giver uanede muligheder for at gøre de  luksuslejlighederne i Kinas største by endnu mere luksuriøse.

Læs mere om Cassette-linjeafløbet her

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk