Hjemlig hotelhygge og cool designstil i Københavns latinerkvarter

Blandt trendy caféer, en verdenskendt cykelhandler og hippe designbutikker ligger en velbesøgt hotelperle i indre København: Hotel SP34. Hotellet er en del af kæden Brøchner Hotels, som vælger Unidrains eksklusive løsninger på badeværelserne.
Unidrain_Hotel-SP34-Lobby_Front

Københavns Latinerkvarter er et område i en klasse helt for sig. Indre by når det er allerbedst med den livlige, grønne oase H.C. Ørstedsparken som en af sine nærmeste naboer.

Fem hyggelige stræder gennemskærer det bohemeprægede område, som byder på et væld af muligheder for såvel nysgerrige turister som stedkendte lokale. Et af stræderne går under navnet Sankt Peders Stræde – en idyllisk københavnergade, hvor specialforretninger og spisesteder ligger side om side.

Home away from home

På det pulserende stræde finder man også Hotel SP34. Et eksklusivt boutique hotel, som på fineste vis blender ind i omgivelserne og derfor er navngivet efter sin adresse – Sankt Peders Stræde 34.

Hotel SP34 er en del af den familieejede hotelkæde Brøchner Hotels, der fra juni 2018 driver fem boutique hoteller i København. Et sjette er under opførelse i Carlsberg Byen og åbner i januar 2019. Det bliver også året, hvor Brøchner Hotels åbner kædens første hostel i Aarhus. 

– Alle vores boutique hoteller fortæller deres egen historie, som tager afsæt i lokalområdet. Vi gør en dyd ud af at drive steder, som skaber liv og inviterer både gæster, naboer og forbipasserende ind til særlige events, en god kop kaffe eller en hyggelig middag. Hotel SP34 er ingen undtagelse, forklarer Mette Brøchner-Mortensen, som er ansvarlig for indretning og design. Hun er gift med Søren Brøchner-Mortensen, hvis morfar i 1982 etablerede kæden.

Det lokale islæt er ikke til at tage fejl af på Hotel SP34, hvor hjemlig hygge møder cool designstil. En gammel, men nu istandsat, cykel fra den lokale cykelhandler troner ved sofaområdet i loungen, hvor værter og værtinder byder gæsterne velkomne i baren. Hotellet har nemlig ikke en reception i ordets klassiske forstand.

– Vi vil give gæsterne en helt særlig oplevelse med lidt kant. De skal føle sig hjemme, selvom de er ude. Home away from home er mottoet, fortsætter Mette Brøchner-Mortensen.


Eksklusive og funktionelle designløsninger

Designstilen på det velbesøgte hotel er ligesom området i en klasse for sig. Her fortolkes moderne, skandinaviske løsninger på en original og hjertevarm måde. Særlige designfund, -klassikere og eksklusive løsninger gennemstrømmer hotellet, hvor funktionalitet og æstetik er altovervejende.

– Et hotel skal i sagens natur kunne håndtere de mange besøgende, som til tider behandler inventaret en smule hårdhændet. Det skal løsningerne kunne klare. Men det betyder ikke, at det æstetiske udtryk skal forbigås, siger Mette Brøchner Mortensen.

Det gælder i fællesområder såvel som på værelserne. Og her er særligt badeværelserne en vigtig faktor for et godt hotelophold. Badeværelserne på de 118 hotelværelser og suiter består af enkle, men meget personlige, skandinaviske designløsninger. I brusenichen – både på Hotel SP34 og på de fire resterende hoteller – finder man Unidrain.

– Vi har valgt Unidrains linjeafløb på samtlige af vores hoteller. Det har vi ikke fortrudt en eneste gang. Afløbene er æstetisk flotte og samtidig nemme at rengøre, hvilket er meget vigtigt på et hotel, hvor nye gæster checker ind og ud hver eneste dag. Unidrain passer efter min mening ideelt til hotellet, afslutter Mette Brøchner-Mortensen.

Se flere af vores skræddersyede projekter her 

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk