Heidi og Henrik skabte et designerbadeværelse

Heidi og Henrik fra Tune på Sjælland har netop givet deres badeværelse en luksuriøs opgradering. Parret har tilføjet high-end-produkter til deres badeværelse, og nu er 9 år med brusebad i badekarret afløst af en stor, smuk bruseniche holdt i et minimalistisk og nordisk udtryk.
csm_Unidrain_lundby_1600x1000_db08d7af0d

Det inkluderer flere af vores produkter: Deres brusekabine er vores GlassLine-løsning, hvor fald, afløb og brusevæg hænger sammen i ét produkt. Samtidig pryder flere produkter fra vores Reframe Collection det stilfulde rum, hvor bl.a. vores kombinerede sæbeholder og bruseskraber er en uundværlig hjælp i dagligdagen.

For det stilbevidste par udgør vores produkter grundstenen til deres nye designerbadeværelse:

”Vi er vilde med det aftryk, Unidrain-produkterne sætter på vores nye bad. Deres GlassLine-serie sikrer helt rene linjer og en rå minimalisme, hvor øjet ikke ”forstyrres” af skruer beslag o.l., da disse er gemt helt væk.”

Heidi og Henrik har ikke kun valgt en GlassLine-løsning på grund af dens flotte design. Den sikkerhed, der følger med, har også været udslagsgivende:

”Det giver selvfølgelig en tryghed, at vi ikke behøver bekymre os om vådrumsskader, som nemt kan koste mange tusinde kroner at fikse. GlassLine-afløbets integrerede fald og de indbyggede gulv- og vægflanger sørger for, at vi er bedre sikret mod installationsfejl og vådrumsskader.


Tilbehørsserie til at fuldende udtrykket

For at skabe et harmonisk udtryk i designet har parret også monteret Unidrains tilbehørsserie Reframe Collection. Denne serie består bl.a. af en sæbehylde som med skjulte magneter i vægophænget giver bruseskraberen et fast, funktionelt og praktisk hjem. Derudover har de også monteret håndklædestang, kroge, toiletbørste og toiletrulleholder – alt sammen i lækkert håndpoleret stål til at understrege det minimalistiske nordiske design.

Læs mere om GlassLine-serien her.

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk