Grib bryggersets muligheder for nye forretningsområder

Det er ofte badeværelset eller køkkenet, som er i fokus, når danskerne bygger nyt.
unidarin_matline_snestoevler_1600

Ikke desto mindre er der gode muligheder for at skabe mersalg ved udførelse af bryggers og entré. Her kan murere, installatører og vvs’ere med fordele skele til Unidrains intelligente måttesystem MatLine, der holder hjemmet fri fra mudder og snavs. 

Efteråret er højsæson for aktiviteter i det fri: fodboldturneringer, jagt, løb eller vandreture. Aktiviteter, som ikke kan undgå at sætte deres præg på boligen, når de mudrede støvler slæbes med indenfor, eller hunden glad sætter sine beskidte poter hele vejen gennem huset. Men det behøver ikke være en beskidt affære at være aktiv. Med Unidrains nye intelligente måttesystem MatLine er der mulighed for at holde snavset fra døren. Måtten kobles til den eksisterende afløbsinstallation i boligens bryggers og sikrer dermed, at overskydende vand ledes bort.       

– Systemet fjerner effektivt skidt, småsten og grus fra fodsålerne. Samtidig bliver vandet ledt væk fra trædefladen og ned i sandfanget og afløbet nedenunder. Måtten er omsluttet af en slank stålramme, som er støbt ned i gulvet, så måtten ikke rutsjer rundt. Den kan installeres i alle huse, der har gulvkonstruktioner med fliser, og fås med UV- og kemikalieresistente nylonbørster, fortæller Kenneth Waaben, Design- og Udviklingschef hos Unidrain.

Sæt fokus på et overset rum

MatLine er en æstetisk og funktionel måtte, der er designet til de nordiske hjem. Den er ideel til det omskiftelige nordiske klima – ikke mindst det våde efterår, som ofte sætter sine spor i hjemmet. MatLine giver samtidig mureren, vvs’eren eller installatøren en oplagt mulighed til at få skabt noget mersalg, påpeger Peter Secher, adm. Direktør hos Unidrain:

– Efterår og vinter er højsæson for indendørs arbejder, så hvorfor ikke benytte mødet med kunden til at introducere løsninger til entreen eller bryggerset? Eller hvad med at bruge håndværkerfradraget som et selling point? Det er jo ved at være sidste chance at få fradraget for 2015. MatLine giver en god mulighed for at sætte fokus på et lidt overset rum i hjemmet, nemlig bryggerset – og få skabt noget ekstra forretning.

MatLine er et brugervenligt produkt, som er let at montere for håndværkeren. Måtten giver bryggerset et raffineret elegant look samtidig med, at den holder snavset fra resten af huset. MatLine er let at støvsuge og vedligeholde i dagligdagen. Når der er brug for en ekstra rengøring, skal kunden bare løfte måtten op og skylle den med vand.

– MatLine er et gennemført nordisk produkt: stilrent, cool og praktisk. Det taler til danskernes praktiske sans og ønske om at have en stilren bolig – uanset vejret udenfor. Med MatLine i bryggerset kan efteråret bare komme an, slutter Peter Secher.

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk