Globetrotter skal udbrede vores linjeafløb i udlandet

Julia Weise Hellum er ny Key Account Manager hos os. Hun skal fremover opbygge kunderelationer og netværk i Europa og Asien. Julia Weise Hellum kommer med solid viden fra byggebranchen og kender alt til at skabe netværk under fremmede himmelstrøg.
csm_Julia_Hellum_034_400x230__946acaca8b (1)

Med tidligere bopælsadresser i England, USA, Italien og Chile, er 51-årige Julia Weise Hellum mere berejst end de fleste andre danskere.

I dag er hun efter årevis i udlandet vendt hjem til Danmark, hvor hun netop er tiltrådt som vores nye Key Account Manager. Fremover skal hun udbrede kendskabet til vores afløb i Europa og Asien, og hun får dermed en stor del af verden som sin arbejdsplads.

– Jeg glæder mig simpelthen så meget til at komme ud i verden med et dansk produkt i hænderne. Jeg har boet i udlandet i mange år og kan derfor skrive under på, at dansk design har et rigtig godt ry. Det ry lever Unidrains produkter til fulde op til, og det glæder jeg mig til at vise omverden, fortæller Julia Weise Hellum.

Hun er oprindeligt uddannet markedsføringsøkonom og har tidligere arbejdet med både danske og internationale brands indenfor mode- og byggebranchen. Sammen med hendes mange år i udlandet gør det hende til den helt rigtige profil i Unidrain.

Det fortæller René Risom, der er vores International Sales Manager.

– Julia kommer med solid viden og erfaring fra byggebranchen. Hun har samtidig boet mange år i udlandet, og kender alt til at danne netværk og kontakter i udlandet. Vi er meget glade for at have fået Julia med ombord, siger han.

Erfaringen med at skulle begå sig i udlandet er noget, som også Julia Weise Hellum selv ser som en styrke i sin nye stilling.

– Når man har boet så mange år i udlandet, som jeg har, så får man en grundlæggende forståelse for, at der er mange forskellige måder at gøre tingene på. Jeg tror, at den ydmyghed, som jeg har fået gennem mine udlandsophold, er vigtig, når man skal skabe nye relationer, fortæller hun.

Privat bor Julia Weise Hellum i Faxe og har to voksne børn.

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk