GlassLine sikrer færøsk murer topkarakter

Færøerne har to kvindelige murere: Den ene hedder Bjørg Eskildsen. Hun arbejder i sin morfars murerfirma og blev færdiguddannet i marts 2019. Her brugte hun vores GlassLine-løsning i sit afgangsprojekt – og fik 12.
Unidrain_Thorshavn_890x560

Det vrimler ikke ligefrem med kvinder inden for murerfaget. Slet ikke på Færøerne. Her findes der kun to, og den ene – Bjørg Eskildsen – blev færdiguddannet fra EUC Nord i Hjørring i marts 2019.

– Jeg troede egentlig, jeg skulle være sygeplejerske. Men efter lidt tid fandt jeg ud af, at jeg hellere ville lave noget mere fysisk krævende. Siden jeg var 16 år, har jeg hjulpet min morfar i hans murerfirma, så af håndværkerfagene var murerfaget det, der gav bedst mening. Jeg kan godt lide alsidigheden i det, fortæller hun.

Og den 29. marts 2019 stod Bjørg Eskildsen så med afgangsbeviset i hånden og kunne kalde sig Færøernes anden kvindelige murer.

– Man skal kunne tåle en masse mandehørm inden for denne her branche. Men jeg trives godt i det og føler, at jeg har lige så høj status som de mandlige murere. Jeg oplever ingen forskel.

Hev et 12-tal i hus med GlassLine

Til sin afgangseksamen overraskede Bjørg både lærere og censorer ved at bruge en løsning, som ingen andre havde overvejet:

– Opgaven lød på at lave et bruserum med et afløb. Mange valgte Unidrains linjeafløb, men jeg tænkte ud af boksen og overraskede med en mere gennemtænkt løsning, som ingen andre brugte. Nemlig GlassLine, som består af en brusevæg og et ShowerLine-armatur. Jeg havde hørt om løsningen fra min onkel, der også er murer, og tænkte at den var helt oplagt til denne her opgave.

Med brugen af GlassLine formåede Bjørg at tænke ud over den stillede opgave, hvilket gav pote og sikrede hende topkarakter. Og nu har hun blod på tanden til at bruge løsningen igen:

– Det er en æstetisk flot løsning, som samtidig er meget sikker og nem at installere. Jeg vil helt klart anbefale vores kunder den, afslutter hun.

Læs mere om GlassLine her

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk