GlassLine: Nem installation og elegant design

Der er mange fordele ved at vælge GlassLine. Det eksklusive brusesystem er ikke blot nemt og hurtigt at installere. Alle dele er designet til at passe perfekt sammen i den unikke løsning, der omfatter både fald, afløb og brusevæg. Det giver en uovertruffen finish med mulighed for at afslutte løsningen med forskellige designs - alt efter det ønskede udtryk.
csm_GlassLine__Anniverario_udefra_1600x1000_ec207e22e8

GlassLine er løsningen, hvor du sparer tid ved installering og samtidig giver dine kunder den mest effektive vådrumssikring – det hele pakket ind i æstetisk design, der ikke går på kompromis med kvalitet og finish.

Æstetik, kvalitet og funktionalitet går op i en højere enhed i vores eksklusive GlassLine-serie, hvor alle dele er designet til at passe sammen. Fald, afløb og brusevæg hænger således sammen i én samlet løsning, der forener elegant design og effektiv vådrumssikring.

Det U-formede afløb er med til at øge vådrumssikkerheden i brusenichen. Desuden har armaturet et indbygget fald på de anbefalede to procent, hvilket både sparer tid og reducerer fejl i forbindelse med installationen. Løsningens stålramme har i øvrigt en speciallavet rille til montering af en Unidrain-brusevæg i glas. Detaljerne resulterer i en finish udover det sædvanlige:

– Fordelen ved GlassLine-systemet er, at alle dele passer sammen, da det både letter monteringen og giver et smukt udtryk. Glasvæggen får et svævende look, fordi den er placeret i en diskret stålramme, som skjuler flisekanten og giver en elegant overgang fra glas til fliser. Desuden er der ingen synlige skruer og beslag. Det gør GlassLine til en kvalitetsløsning med stort fokus på detaljen og den flotteste finish, siger Jacob Honoré, produktchef hos Unidrain.

Mange muligheder for at sætte sit præg

Da alle dele er designet til at passe sammen i én samlet løsning, er GlassLine-systemet nemt og hurtigt at montere, og glasvæggen kan nemt installeres uden brug af glarmester.

Variationsmulighederne i løsningen gør det muligt at sætte sit eget præg på designet. Glasvæggen findes i forskellige størrelser og kan højre- eller venstrestilles, så den komplementerer det enkelte badeværelse bedst muligt. Alt efter det ønskede udtryk kan man vælge glasvæggen i et transparent look eller med elegant dekoration i semimat silketryk. Desuden er der mulighed for at tilvælge brusedør og topstang i samme serie.

Se det stilrene GlassLine-system i denne video.

Hent vores GlassLine brochure her. 

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk