GlassLine indtager Island

Smuk, smukkere, Island. Landet som gang på gang beundrer og betager med sin spektakulære natur. Her har man også fået øjnene op for Unidrains stilrene løsninger - bl.a. GlassLine, som er valgt til nybyggede luksuslejligheder i byen Akureyri.
Island_Luksuslejligheder_Unidrain_

I den nordøstlige del af Island ligger den charmerende perle af en havneby: Akureyri. Omgivet af høje, sneklædte bjerge snor Akureyri sig langs den brede fjord, som med sit krystalklare vand skærer ind i landet i en helt særlig u-form.

Akureyri, også kaldet Nordislands hovedstad, er den fjerdestørste by i landet. Det er en pulserende universitetsby, som dog tiltrækker både unge, børnefamilier og pensionister. I byrummet blender moderne ejendomme sammen med gamle, velbevarede huse. Der er noget til enhver smag.


Lejligheder til feinschmeckerne

I byens centrum er et ejendomskompleks med 48 luksuslejligheder ved at blive bygget. De første lejligheder er allerede beboede, mens hele projektet står færdigt i januar 2020.

Som nærmeste nabo finder man den bidske natur med både fjord og bjergtinder så langt, øjet rækker. Det er råt og barsk, men alligevel så fint og minimalistisk. Det er indbegrebet af Island – på den luksuriøse måde.

– Der er ingen tvivl om, at lejlighederne er nogle af de mest eksklusive i hele byen. Det er her, man bor, hvis man har råd og er villig til at betale for luksus og eksklusivitet, fortæller Arnar Árnarson, salgs- og marketingchef hos Tengi, som distribuerer Unidrains løsninger i Island.


Høje krav til badeværelserne

Til brusenicherne på de 48 badeværelser har bygherren, Miðstöð ehf, valgt Unidrain. Valget supplerer den minimalistiske og eksklusive stil, som findes overalt i luksuslejlighederne.

– Bygherren ønskede en løsning, som både kunne leve op til lejlighedernes høje standarder og op til ønsket om 100 % sikkerhed. Efter at været blevet præsenteret for Unidrains løsninger i vores nærliggende showrooms, var de faktisk slet ikke i tvivl: Der skulle installeres GlassLine på de 36 store badeværelser og ClassicLine i de resterende 12 lidt mindre badeværelser. Løsningerne levede nemlig fuldt ud op til de høje krav om både udtryk og funktion, fortæller Arnar Árnarson.

– Jeg har efterfølgende hørt fra de beboere, som er flyttet ind, at de er meget tilfredse med deres nye brusenicher. Løsningerne fuldender det luksuriøse look, som de nye lejligheder er indbegrebet af. Og så er sikkerheden helt i top, hvilket er mindst lige så vigtigt.


Unidrain på islandsk

Island er et af de større markeder for Unidrain. Med projekter som Reykjavik Lights HotelHotel Blue LagoonHotel Hamar og Hotel Borg har vores designløsninger vundet indpas i det islandske.

– Unidrain er gennemtænkt dansk design af høj kvalitet, som er meget populært her i landet. I Tengi oplever vi stor efterspørgsel på løsningerne, som både er æstetisk flotte, funktionelle og sikre. Unidrain er pionerer på området, og vi er meget stolte af at kunne kalde os Unidrain-leverandører i Island, afslutter Arnar Árnarson.    

Læs mere om GlassLine her

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk