GlassLine: Design og sikkerhed i ét

Med vores eksklusive GlassLine-serie til brusenichen behøver man ikke vælge mellem det elegante design og en effektiv vådrumssikring. Man får begge dele i ét. GlassLine-serien er en elegant og æstetisk kvalitetsløsning, hvor fald, afløb og brusevæg hænger sammen i ét produkt.
csm_Unidrain_GlassLine2_1600x1000_dc7ddc324a
Effektiv vådrumssikring 

Det smukke design er ikke nok, hvis ikke brusenichen er sikret mod vådrumsskader. Er der først opstået en skade, kan det blive en rigtig dyr fornøjelse at renovere badeværelset både for kunden og dig som håndværker. Derfor er det en god idé at tænke sikkerhed ind fra starten – og det gør du netop med vores GlassLine-serie.

  • For det første har rammen til afløbet et indbygget fald på de anbefalede 2 procent. Det betyder, at man utrolig nemt og sikkert kan lave et præcist fald. Samtidig betyder afløbets udformning at risikoen for installationsfejl og installationstiden reduceres markant. 
     
  • For det andet er afløbet en viderebygning af det originale Unidrain linjeafløb og har dermed de samme gulv- og vægflanger. Dette sikrer de kritiske hjørner samt overgangene mellem væg- og gulvoverflader, og sørger for at brusenichen er helt vådrumssikret.
     
  • Sidst men ikke mindst kan glasmontagen ske uden brug af glarmester. Dette betyder, at du ikke skal bruge tid på koordinering med en yderligere håndværker, men i ro og mag selv kan installere glasvæggen i rillen i armaturet enten før eller efter fliselægningen.

Smukt design

Brusevæggen er monteret uden synlige skruer eller beslag, men blot placeret i en diskret stålramme langs væg og gulv, så den får et nærmest svævende udtryk. Der er flere designs til brusevæggen og som tilvalg kan man tilføje brusedør og topstang i samme serie. 

Med andre ord er GlassLine en bruseniche med et stilrent og minimalistisk udtryk – skræddersyet efter kundens ønsker.

Læs mere om serien eller se den her

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk