Giv dine kunder endnu mere fornemmelse af designmæssig sammenhæng på badeværelset

Vi udvider vores eksklusive Reframe Collection med en ny sæbedispenser. Kollektionen byder allerede på minimalistiske lækkerier, og med denne nye tilføjelse har du mulighed for at tilbyde kunderne mere samspil på tværs af tilbehøret på badeværelset.
unidrain_soap-dispenser-01
unidrain soap dispenser 02
unidrain soap dispenser 03
unidrain soap dispenser 04
unidrain soap dispenser 05

Vores Reframe Collection er en tilbehørsserie til badeværelset i dansk design af høj kvalitet. Reframe-kollektionen er udviklet ud fra skandinavisk minimalisme og kvalitet, hvor eksisterende produkter bliver gentænkt og videreudviklet for at opnå den bedste funktionalitet på badeværelset.

– Med introduktionen af en ny sæbedispenser står Reframe Collection nu endnu skarpere. Som arkitekt, VVS’er eller murer, der rådgiver kunderne til deres nye badeværelser, kan du med fordel foreslå Reframe Collection som et supplement til deres linjeafløb, forklarer marketing manager Kim Maretti og fortsætter:

– Alle produkterne i kollektionen fås i børstet rustfrit stål, poleret rustfrit stål og med PVD-belægning i messing, sort og kobber. De mange materialevalg giver kunden rig mulighed for at vælge den løsning, der harmonerer med badeværelsets eksisterende elementer.

Kvalitet og brugervenlighed går hånd i hånd

Ud over at bidrage til et elegant udtryk giver sæbedispenseren også en god brugeroplevelse. Den står sikkert med sin skridsikre bund, og den leverer en stabil service med en perfekt afstemt mængde sæbe gennem sin skrå doseringstud.

Sæbedispenseren har flere velfunderede detaljer ligesom resten af kollektionen, og den er således lige så effektiv, som den er dekorativ.

– Med introduktion af vores sæbedispenser kan vi nu tilbyde et endnu bredere sortiment af løsninger, der emmer af tidløst og solidt design. Vi vil gerne være med til at sikre dit mersalg, men vi har også en klar ambition om at levere løsninger, der holder, og som giver slutbrugeren den ultimative oplevelse af kvalitet, runder Kim Maretti af.

Kort om Reframe Sæbedispenser

Højde:13,3 cm

Diameter: 7,7 cm

Indhold: 200 ml.

Model: Væg eller bord

Fås i børstet stål, poleret stål samt med PVD-belægning: sort, messing og kobber.

Se mere om sæbedispenseren her

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk