Fra underjordisk krybekælder til luksuriøst og funktionelt badeværelse

Badeværelset skal kunne rumme hverdagen, være funktionelt og emme af luksus. Netop dette havde aarhusianske Morten og hans kæreste Nanna for øje, da de en oktoberdag i 2015 startede udgravningerne til deres nye badeværelse.
Reframe_Bathroom_brass_inspiration_Unidrain

I et 60´er-hus nord for Aarhus bor Morten med sin kæreste Nanna og deres tre børn. Morten drømte om et badeværelse, hvor han kunne smide sit surferudstyr og sin våddragt i haven, og gå direkte ind under bruseren – uden at skulle igennem huset. Samtidig ønskede Nanna et ekstra badeværelse til den aktive familie. 
Både Morten og Nanna var klar på at tage udfordringen med et nyt badeværelse op, så en oktoberdag i 2015 begyndte Morten og hans far på udgravningen til den underliggende 50 kvadratmeter store krybekælder. 

Jord og mørke blev til luksus og lys!

Udgravningen tog fart, og den tidligere krybekælder undergik lidt af en forvandling. Hvor der før var jord, ligger der i dag et luksuriøst og funktionelt badeværelse, som lever op til familiens krav og behov.  
Badeværelset giver en wauw-effekt – præcis som med luksuriøse hotelbadeværelser. Overalt indgår luksuriøse designelementer som en naturlig del af arkitekturen. Looket er råt med store italienske fliser på både vægge og gulv.  

Badeværelset er udført i samarbejde med arkitekten Jens Vang, partner i firmaet Gudnitz Krabbe Vang Arkitektur & Design.  Han har under hele processen sagt god for Morten og Nannas idéer. Også da de ønskede to brusere ved siden af hinanden.  

– Vi har en stor spa udenfor, vi bor lige ned til vandet, hvor vi har en båd liggende, jeg surfer, og vores to ældste drenge begynder at blive bedre og bedre til vandsport. De er i vandet dagligt, og så kan de nemt bare pile ned på badeværelset og vælge hver deres bruser. Det elsker de, fortæller Morten. 
Det på én gang luksuriøse og funktionelle badeværelse er udført i høj kvalitet helt ned til de mindste detaljer. Det gælder eksempelvis toiletbørsten, toiletrulleholderne, sæbehylden og håndklædestangen, alle sammen fra Reframe Collection by Unidrain. Reframe Collection er en tilbehørsserie til badeværelset, der sætter prikken over i´et på familiens nye badeværelse.

Klik her og læs mere om Reframe Collection by Unidrain

Kilde: Bo Bedre 8/2017 

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk