Find den ting, du allerhelst vil have, og byg resten op omkring den.

Her er et badeværelse, der er helt sit eget. Nøjagtig som kvinden, der bor her.
3242

Charlotte Vrist Petersens hus er fra 1900, og hun har netop færdigrenoveret familiens badeværelse. To rum er lagt sammen, fundamentet gravet ud, væggene revet ned, og ny el installeret. I dag står badet smukt, funktionelt og helt unikt. Der er nemlig truffet utraditionelle valg. Lamper, fliser, armaturer er fundet gennem intens research. Og her kommer Charlottes arbejde hende til gavn. Hun arbejder til daglig som brand adviser hos pr-bureauet Samira Kudsk PR, og hendes mand hos branding-bureauet, e-Types. To jobs, hvor begge er vant til at arbejde visuelt, og derfor er der blevet søgt på Pinterest, lavet moodboards, ønskelister og indhentet materialeprøver. 

Charlotte forelskede sig i en flise på Pinterest, en blå italiensk flise med et konfettimønster i terracotta, hvid og grå. Den var dog ikke let at opstøve. Hun fik en forhandler til at købe den hjem efter kun at have set en prøve på 10 x 10 cm. Fliserne kom hjem i 120 x 120 cm, og de dækker nu bagvæggen og bruseområdet. Parret overvejede at beklæde hele rummet med fliser, men valgte i stedet at installere et stort spejl på modsatte væg, som gengiver dem og får rummet til at syne større. Med en markant, rolig farvebase var det lettere at vælge et toilet og en vask i en mere vovet nuance i terracotta, der går igen i flisen og som samtidig tilfører en kontrast til rummet.

– Vi er to voksne og tre børn, så der er nok af kaos, og det skulle vi slet ikke have mere af. Vi ville have rene linjer, ro og afdæmpede farver. En spa-følelse, hvor man lukker sig lidt ude fra resten af verden. Førhen havde vi et lille badeværelse, så det var vigtigt for os at skabe mere plads. Nu har vi to håndvaske for at undgå morgenskænderierne – plus en masse opbevaring, så alle vores ting ikke ligger og flyder. Med indbyggede skabe og et stort møbel under vasken har vi ingen pladsproblemer længere.

Helhedsindtrykket er blevet enkelt og elegant. Charlottes bedste råd efter at have færdiggjort projektet, er: 

– Find den ting, du allerhelst vil have (for mig var det flisen), og byg resten op omkring den. Det giver et udgangspunkt og hjælper dig med at finde stilen. 

Læs mere om Highline Custom løsningen

FAKTA:

Fliser: Mutina, designer Barber & Osgerby
Toilet/håndvask: Lavabo
Bruseafløb og bruseskraber: Unidrain
Armaturer: Fantino
Specialbyggede skabe
Apoteker-glasflasker til shampoo og sæber

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk