Familieforøgelse i Reframe Collection

Vores eksklusive tilbehørsserie til badeværelset, Reframe Collection, bliver udvidet med to nye produkter: En justérbar sæbehylde til brusehjørnet, som løser problemet med drilske hjørner, og en effektiv bruseskraber med magnetisk ophæng. Nyhederne supplerer de eksisterende produkter, som skaber en ensartet designlinje på badeværelset.
csm_reframe_soap-shelf_corner_black_1600x1000_a8928abb66

I efteråret 2017 lancerede vi vores første tilbehørsserie til badeværelset: Reframe Collection. Serien er sidenhen blevet bemærket på den internationale designscene med tre prestigefulde priser: Good Design Award 2017, iF Design Award 2018 og German Design Award 2019.

Også i branchen og blandt forbrugerne er interessen for det eksklusive tilbehør til badeværelset stor. Derfor udvider vi nu Reframe Collection-familien med to nye medlemmer:

– Vi er meget glade for, at der er blevet taget så fint imod serien, som er med til at skabe en eksklusiv designlinje på hele badeværelset. Lige fra håndklædekrog til toiletrulleholder. Nu supplerer vi med en sæbehylde til brusehjørnet og en separat bruseskraber med magnetisk ophæng, fortæller chefdesigner Kenneth Waaben og fortsætter:

– Serien indeholder i forvejen en aflang brusehylde med integreret skraber. Men nu fås hylden også som en hjørnemodel, mens skraberen kan købes separat.

Lille hylde løser stort problem

De to nye Reframe Collection-medlemmer kommer i samme stilrene design som resten af serien og fås i børstet og håndpoleret rustfrit stål samt børstet messing, kobber og sort.

Om hjørnehylden, som har et næsten svævende udtryk, fortæller chefdesigner Kenneth Waaben:

– Én af de smarteste funktioner ved hylden er, at den via et justérbart beslag kan tilpasses hjørner, som ikke er præcis 90°. På den måde slipper du for en masse frustrationer, når du har med et ikke-vinkelret hjørne at gøre. Hylden er ideel til mindre brusenicher, men giver stadig nok plads til de nødvendige produkter. Vandet ledes væk via tynde riller, og yderst har vi placeret en antislip-barriere, der holder tingene på plads, selvom hylden er våd.

Ny smart bruseskraber

Bruseskraberen kommer sammen med et magnetisk ophæng, som gør, at den kan placeres i badet efter ønske. Den består kun af to dele: et ’silikoneemne’ i en stålramme.

– Skraberens konstruktion gør, at trykket fordeles jævnt over hele fladen, og at du dermed får en mere effektiv rengøring. Den består af silikone-’bumpere’ i begge ender, hvilket beskytter fliser og andre overflader mod skrammer, siger Kenneth Waaben videre.

Samtlige produkter i Reframe Collection-serien kombinerer æstetik og funktionalitet på elegant vis. Udover den nye hjørnehylde og skraber består kollektionen af toiletrulleholder, håndklædestang, håndklædekrog, toiletbørste og en kombineret sæbehylde med tilhørende bruseskraber. Alle sammen elementer, der bringer mere sammenhæng og personlighed ind i badeværelset.

Læs mere om Reframe Collection her

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk