Få en bid af Venedig i Københavns nye kanalkvarter

Venedig kommer til København i februar 2017, når det første boligkvarter på Engholmene står færdigt. De 192 attraktive lejligheder får ikke kun en fantastisk udsigt over Københavns Havn, men også funktionelle badeværelser med Unidrains berømte lineære afløb.
Kaerholmen_1600x672

Københavns Havn har de seneste 15 år gennemgået en udvikling fra industrihavn til et af de mest eksklusive boligkvarterer i København med områder som Islands Brygge, Havneholmen, Teglholmen og Sluseholmen. Engholmene er det sidste område langs havnen, som fuldender byudviklingen.

Nærhed til vand er den bærende idé bag havnens udvikling. Her har man skabt et lille Venedig i Københavns Havn med lejligheder, der har udsigt til havnen og de nyanlagte kanaler. Kærholmen er den første af de tre holme i Engholmene, som netop nu er i den sidste fase af byggeriet. Boligbyggeriet består af 192 attraktive og moderne lejligheder, som er indrettet med fokus på funktionalitet og æstetik.

Gröning Arkitekter har i samarbejde med Arkitema tegnet Engholmene, som er udviklet og opført af det danskejede selskab NPV A/S. I Kærholmens 293 moderne badeværelser er der valgt Unidrains strømlinede og sikre design ClassicLine:

– Endnu en gang vælges vores originale design til et nyt boligbyggeri. Det viser, at stilen aldrig går af mode. ClassicLine er vores oprindelige linjeafløb, som grundlagde firmaet Unidrain A/S og revolutionerede badeværelset ved at placere afløbet mod væggen i en 100 % sikker løsning, fortæller Unidrains salgskonsulent Anders W. Christensen.

De lineære afløb fra Unidrain monteres af VVS-virksomheden Thorvald Amstrup, der varetager større entrepriseprojekter i forbindelse med renoveringer og boligbyggeri.

– Vi har altid anvendt de lineære afløb fra Unidrain og haft succes med det. Derfor monterer vi naturligvis også ClassicLine i alle lejlighederne på Kærholmen, fortæller Svend Erik Amstrup, der ejer Thorvald Amstrup.

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk