En treenighed af Unidrain til moderne FBA udstillingshus

MatLine, HighLine linjeafløb og Reframe Collection. En trio af vores stilrene løsninger til FBA Huses unikke udstillingshus på Myntevej i Silkeborg.
Unidrain_FBA-huse_badevaerelse_1600x900

På Myntevej nr. 6 i Silkeborg ligger et af FBA Huses moderne udstillingshuse. Her kan kommende huskøbere hver søndag lægge vejen forbi og lade sig inspirere til deres nybyggede drømmehus.

Huset er en unik og nytænkt 175 kvm. stor Nordic Villa, hvor udstillingsløsningerne er gennemtænkt ned til mindste detalje. Villaen rummer et centralt køkkenalrum, et stort soveværelse med walk in closet, to (børne)værelser, kontor, bryggers, to badeværelser (et stort og et lidt mindre) og viktualierum. Udenfor finder du en rummelig carport og et udhus.

Med andre ord: Huset er helt ideelt til den moderne familie, som vægter funktionalitet og nytænkning højt.


3 x Unidrain på Myntevej

Vi er blevet valgt som leverandør til husets to badeværelser og brygges. Med både MatLine, HighLine linjeafløb og Reframe Collection har vi bidraget med en trio af vores stilrene løsninger. 

I bryggerset finder du vores intelligente måttesystem MatLine, som sikrer, at sne, sjap og vand ikke kommer med ind i huset. Det forsvinder derimod ned i afløbet og ledes bort. En god, funktionel og samtidig elegant løsning til den travle børnefamilie.

Til brusenicherne på begge badeværelser har FBA Huse valgt vores HighLine linjeafløb. Et diskret design, hvor risten er erstattet af et panel. Det giver et næsten usynligt afløb, som passer perfekt til de minimalistiske brusenicher med brede, moderne fliser.

På det store, luksuriøse badeværelse skabes der en rød tråd til HighLine linjeafløbet med vores Reframe Collection tilbehørsserie. Det tæller håndklædekroge, sæbehylde med integreret bruseskraber, toiletbørste og toiletrulleholder. Accessories, som bringer gennemtænkt funktionalitet, mere sammenhæng og personlighed ind i badeværelset. Accessories, som fuldender den minimalistiske og moderne stil, hele huset er kendetegnet af.

Læs mere om MatLineHighLine og Reframe Collection

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk