Drømmebadeværelse bliver til virkelighed i Østerbro-villa

Bare fødder på et gulv af hvide, marmorlignende fliser. Varme bade under to brusere placereret overfor hinanden. Det var den helt store drøm for et par på Østerbro, da de skulle renovere deres badeværelse. Heldigvis er den drøm gået i opfyldelse takket være specialafløb fra Unidrain og den rette flise.
csm_Unidrain_Strandoere3_1600x1000_cba41eab71

For et par år siden flyttede ægteparret Trine og Claus hjem fra New York. Deres nye adresse i Danmark blev Strandøre på Østerbro. En gennemgribende renovering af husets badeværelse stod øverst på deres to do-liste, da de kom hjem. Og her kom vi hurtigt ind i billedet:

– Parret går meget op i de små detaljer og har sans for æstetikken. Derfor ville de gerne have fliser i marmorlook i så få afbrudte stykker som muligt samt ét langt afløb, der passer til de to brusere. Det sætter krav til afløbsløsningen, som skal kunne håndtere store mængder vand, være æstetisk flot og inkludere den helt rette flise, fortæller vores konsulent Carsten Brandt og fortsætter:

– Her er vi de eneste på markedet, der kan levere en løsning, der lever op til alle tre dele, og hvor både teknik og æstetik spiller sammen. I al beskedenhed kom parret kun videre med deres drømmebadeværelse, fordi vi kunne levere på specialmål.

Resultatet blev et modul 1100 Custom-afløb, som er ekstra langt – nemlig knap 1,8 meter – og passer til de konkrete mål i brusenichen. Det er en løsning, som ofte vælges af projektbyggerier, men som også sagtens kan bruges i private hjem.


Elegant udtryk

Det ekstralange afløb har en integreret porcelænsflise i marmorlook ovenpå, som er særligt nem at rengøre. Den integrerede flise gør, at afløbet næsten ikke kan ses, da det går i ét med gulvet.

– Resultatet er blevet utroligt flot, og installatøren har leveret et godt stykke arbejde. Flere og flere vælger løsninger som denne. Det giver et eksklusivt look, hvor det eneste, der minder om et afløb, er de små riller, der sikrer, at vandet kan komme væk fra gulvet, forklarer Carsten Brandt videre.


Rådgivning er alfa og omega

Vi har fra projektets begyndelse været med som rådgiver. Vi har rådgivet både slutkunden og installatøren, der skal være klædt godt på til projekter som disse.

– Rådgivning i sager som denne er alfa og omega. Ellers kan man risikere at ende med et resultat, hvor faldet ikke er korrekt, flisen ikke passer til resten af gulvet, eller hvor målene ikke er korrekte. Det er vigtigt for os, at slutproduktet er i vinkel både teknisk og æstetisk.

Ud over modul 1100-afløbet har ejerne valgt vores tilbehørsserie Reframe Collection flere steder på badeværelset. I brusenichen finder man nemlig vores sæbehylde og magnetiske skraber, mens vores toiletrulleholdere, håndklædekroge og toiletbørster også er godt repræsenteret.

Beregn dit næste specialafløb gennem vores online konfigurator

Og læs mere om Modul 1100 her.

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk