Design løfter håndværket til næste forretningsniveau

Kvalitetshåndværk udført til aftalt tid og pris er stadig blandt håndværkerens stærkeste våben i kampen om kunderne
778

Men andre faktorer spiller i stigende grad en rolle for håndværkerens forretningssucces: Ifølge murermester ’Kalle’ K.E. Kristensen fra Odense tilfører designløsninger den ekstra dimension til projekterne, som baner vejen til nye ordrer. 

Den tid er efterhånden forbi, hvor dygtige håndværkere alene kunne forlade sig på deres arbejdes kvalitet for at få en fornuftig forretning op at stå. Også god kundeservice, faglig rådgivning og professionelt salgsarbejde er blandt de parametre, som spiller en voksende rolle for håndværkerens succes.

– Kunderne stiller stadigt større krav, ligesom der er mange andre dygtige håndværksfirmaer, som byder ind på hver eneste ordre. Det betyder, at du skal arbejde hårdt, hver gang en potentiel kundes indledende interesse skal forvandles til en underskrevet kontrakt, fortæller murermester ’Kalle’ K.E. Kristensen fra Odense.

Ekstra dimensioner i projekterne

Han er en af de håndværkere, som trods den senere tids nedgang i byggeaktiviteten har formået at holde skruen i vandet og styre firmaet sikkert igennem de magre år. Årsagen er bl.a., at han har opbygget forretningen omkring en tæt kobling mellem designløsninger og klassisk murerhåndværk, der lægger vægt på den sidste finish.

Den fynske murermester samarbejder således med Unidrain omkring virksomhedens program af afløbs- og badeværelsesløsninger, herunder ikke mindst de klassiske Unidrain-gulvafløb langs væggen med det minimalistiske design-touch.

– Lidt firkantet sagt gør pænt design salgsarbejdet lettere. I dag er kunderne meget bevidste om, hvad de vil og ikke vil. Selv om det stadig er afgørende, at du laver tingene i den rette kvalitet til rette tid og pris, så får du med designløsningerne nemmere ved at få kunden ind i folden. For rigtigt mange betyder det meget, at du kan give deres badeværelse en ekstra dimension, forklarer ’Kalle’ K.E. Kristensen, der er kendt i lokalområdet som ’byens flotteste murer’. 

Væsentligt kortere byggeproces

Han understreger derudover, at Unidrain-løsningerne – ud over at give kunderne inspiration til deres badeværelsesprojekter – også rent byggeteknisk og udførelsesmæssigt er til gavn for dem. Den enkle montage af gulvafløbene, der ikke kræver etablering af en traditionel vandlås og i linjeafløbs-varianten kan udføres med fald i brusenichen til kun én side, gør bl.a. processen kortere og mindre indgribende end med traditionelle løsninger. Og det er vigtigt at slå på i rådgivningen:

– De fleste mennesker lever i en hektisk hverdag, hvor meget skal falde på plads, for at dagligdagen kan hænge sammen. Her hjælper det, at du som håndværker kan give kunderne en klar og realistisk tidsplan for arbejdet og ikke mindst minimere den tid, de skal afse til udførelsen. Derudover sørger vi for kontakten til alle håndværkere, så kunderne kun skal henvende sig ét sted for at få en dækkende totalløsning, runder ’Kalle’ K.E. Kristensen af.

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk