Design dit helt unikke afløb

Afløb der zigzagger, er ekstralange eller skal passe til flere brusere. Nogle gange er standardmål ikke den rigtige løsning. Derfor har vi udviklet et tegneprogram, hvor du kan bryde standarderne og designe det helt perfekte afløb.
Stort-bad_1600

Standardmål på døre, skabe, loftsplader og brusenicher. Livet er fyldt med standarder, men heldigvis findes der også mange projekter, som bryder med standarderne og kræver, at du tænker kreativt og i helt nye baner. Til det formål har vi udviklet en online konfigurator, som du kan bruge til at designe det helt perfekte afløb, der kan blive op til flere meter langt. 

– Vores specialafløb passer ned til 10 mms nøjagtighed. Afløbet bliver bygget op af forskellige længder afløb, og derfra tilpasser vi det endelige resultat med en række afstandsstykker. Disse stykker gør det muligt at tage hensyn til f.eks. besværlige bjælker i gulvkonstruktionen, så du får et afløb, der passer til rummet. Du kan få det lige så langt, som du vil have det, fortæller Jacob Honoré, produktchef i Unidrain.

Vi kalder konfiguratoren Beregn specialafløb og du finder den nederst på siden. Herfra skal du blot vælge formen på dit afløb og indtaste størrelse på brusenichen. Du kan ligeledes vælge mellem vores HighLine eller ClassicLine designløsning.

En ubrudt helhed

Løsningen fås både til lineære afløb placeret op af væggen og til fritliggende afløb, der kan placeres længere ude i rummet. Når systemet har fået dine oplysninger og ønsker til designet, bliver den helt rigtige længde fundet og de enkelte afsnit svejset sammen til en ubrudt helhed. 

– Hvis du bare satte de lineære afløb op ved siden af hinanden, ville du få en afstand på 100 mm mellem de enkelte rammer. Du ville slet ikke få samme oplevelse af et ubrudt bånd, som du får med specialafløbene. På samme måde gør vores system det let at skjule skæve mål, så det endelige resultat fremstår harmonisk og strømlinet, forklarer Jacob Honoré.

Konfiguratoren anvendes ofte blandt leverandører, bygherrer og arkitekter. Noget af det smarteste ved programmet er, at du kan sidde ved computeren og finde den helt ideelle kombination, der passer til dit projekt. Når du har fundet den rigtige løsning, er det blot at bestille den hos vores kundeservice.

Vil du læse mere om vores specialafløb, finder du mere info på specialafløbenes egen side.

Beregn Specialafløb

Brug konfiguratoren til at beregne specialafløb 

unidrain bespoke konfigurator C 1

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk