Boost din forretning med Reframe Collection

Vores eksklusive tilbehørsserie Reframe Collection er fordelagtig for dig, der vil gøre noget godt for din forretning. Serien kan nemlig sælges ind som supplement hos dine kunder, som ønsker at indrette efter tidens trends. Det giver mersalg og øget forretning. Ren win-win.
csm_Reframe-Collection_corner-shelf_1600x1000_7d1c640927

Vores tilbehørsserie Reframe Collection, som kommer i en lang række forskellige overflader, er ganske fordelagtig for dig og din forretning. Det er den, fordi du kan sælge den ind hos dine kunder som et supplement til de eksisterende løsninger – og på den måde booste din forretning:

– Som arkitekt, VVS’er eller murer, der rådgiver kunderne til deres nye badeværelser, kan du med fordel foreslå Reframe Collection som et supplement til deres linjeafløb. Serien matcher vores HighLine Colour-løsning, så man opnår en gennemført linje i badeværelset. Og så kan det skabe mersalg i din forretning og give endnu gladere slutbrugere, forklarer administrerende direktør Henrik Handschuh.

Følger tidens tendenser

Vores Reframe Collection-serie er designet i samme stilrene og minimalistiske stil som resten af vores sortiment. Desuden er mulighederne mange, når det kommer til farver og overflader. Reframe-produkterne fås nemlig både i børstet og håndpoleret rustfrit stål samt børstet messing, kobber og sort.

– De mange muligheder gør, at man kan mixe og matche alt efter valget af linjeafløb og andre løsninger på badeværelset. Har man f.eks. forelsket sig i et messing-armatur, ja, så kan man også få sin brusehylde, sin toiletrulleholder eller sine nye håndklædeknager i messing, lyder det fra Henrik Handschuh, som afslutter:

– Det er vigtigt for os at have et bredt sortiment af løsninger, som lever op til tidens tendenser. Det gør bare helhedsoplevelsen på badeværelserne rundt om i landet til noget helt særligt.

Læs mere om Reframe Collection her.

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk