Boligen skal emme af eksklusivitet og personlighed

Den moderne bolig er fyldt med personlighed, eksklusive løsninger og naturmaterialer. Sådan lyder dommen fra indretningsarkitekt Karin Olesen.
reframe_2-soap-shelf_toilet-brush-floor_toilet-paper_HighLine-colour-bespoke_Towel-bar_brass_web

Et hjem med præfabrikerede helhedsløsninger, manglende farvenuancer og nul på kreativitetskontoen. Et upersonligt hjem, hvor hvilket som helst navn kunne stå på postkassen. Det scenarie er fortid. Moderne boligindretning oser nemlig af personlighed og skræddersyede løsninger.

– En personlig indretning er drømmen for mange af os danskere. Boligen skal fremstå som et sted, vi selv har skræddersyet fra inderst til yderst. Lige fra den lille skål, vi forelskede os i på en ferie i Spanien, til helheden i køkkenet og på badeværelset. Alt skal emme af personlighed, fortæller Karin Olesen, som er medejer af indretnings- og rådgivningsfirmaet Kubik Indretning.

Vi danskere er med tiden blevet meget mere stilbevidste. Med mantraet ’mit hjem afspejler den person, jeg er’ søger vi løbende inspiration på nettet og finjusterer vores stil.

– Vores adgang til internettet har gjort det nemt at finde inspiration, få en bred viden om design og herudfra skabe vores egen stil. Med et medie såsom Pinterest kan du lave din egen personlige opslagstavle med unikaer fra dit hjem. Samtidig kan du søge efter opslag fra andre brugere, gemme opslagene og tilpasse dem i din indretning. Det er i høj grad med til at skabe en personlig stil med inspiration fra andre designelskere i hele verdenen, siger Karin Olesen.


Vi vil bo eksklusivt med naturmaterialer

Eksklusive hjem står øverst på danskernes ønskelister. Vi indretter vores boliger med flotte og gennemarbejdede løsninger, hvor lækkerhedsfaktoren er helt i top.

–  God kvalitet er altafgørende. Det udstråler ens stil og skal kunne ses ned til mindste detalje. Det er den røde tråd, der binder ens indretning sammen. Vi vil beholde vores produkter i mange år, og derfor er de nødt til at være af god kvalitet, forklarer Karin Olesen, som siden 1995 har rådgivet danskerne om boligindretning. 

Naturmaterialer har også vundet indpas i vores indretning. Vi kan slet ikke få nok af træ, marmor og skifer.

– Naturen har virkelig fundet vej til vores indretningshjerter. Vi elsker plankeborde med store knaster, tøjstativer af flotte grene, skiferplader til servering osv. Naturmaterialerne er med til at gøre vores indretning personlig på en flot, lidt tilfældig og enkel måde. Det må nemlig gerne se tilfældigt ud, men skal bestemt ikke være tilfældigt, siger indretningsarkitekten.


Wellness-stemning på badeværelset

Køkkenet og badeværelset er de to rum, vi prioriterer højest og bruger flest penge på. Det er rum, som får meget plads, når vi bygger nyt.

– I køkkenet skal vi kunne agere gourmetkokke i weekenden og lave nem, sund mad i hverdagen. Køkkenet skal være funktionelt med gode maskiner og også gerne byde på en siddeplads eller to. Derfor er pladsen nødt til at være stor. Samtidig har vi de meget populære og store badeværelser, som giver god mulighed for wellness-stemning. Wellness behøver ikke kun høre til på luksushoteller og spasteder. Det skal ind på danskernes badeværelser. Rummet skal kunne bruges til at slappe af i en travl hverdag, forklarer Karin Olesen og runder af:

– Sammenhæng i materialer og overflader er med til at gøre badeværelser attraktive. Vi går meget op i de små detaljer, og badeværelsestilbehøret er mindst lige så vigtigt som de større elementer i rummet. Også her skal det være eksklusivt og leve op til ens personlige stil.

Find mere inspiration til dit eksklusive, personlige badeværelse

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk