Arkitekten fortæller: Derfor vælger jeg Unidrain

Vi har talt med arkitekt Nikola Antonijevic fra Cobe om designtendenser, valget af Unidrain og værdien af god rådgivning. Læs med her og få arkitektens input til det perfekte badeværelse og vejen dertil.
Nikola-Antonijevic_1600x1000

I to år har arkitekt MAA Nikola Antonijevic slået streger og fået gode idéer for Cobe. Forinden var han hos den norske tegnestue Nordic Office of Architecture. I årenes løb har han ad flere omgange stiftet bekendtskab med vores produkter – og sammen har vi fundet frem til de bedste løsninger til diverse projekter.

Læs med her og få arkitektens input til de bedste badeværelser. Fra fagfolk til fagfolk:

Tidens tendenser kalder på det rå og kraftfulde

Der er forskellige tendenser, der gør sig gældende, afhængigt af om vi snakker badeværelser til store boligbyggerier eller mindre feinschmecker-boliger. Men fælles for dem er, at det skal være råt, farverigt, involvere store flader og enkelthed.

Det er tydeligt at se, at folk generelt tør noget mere. Tør give den gas med farverne, tør skeje lidt ud, tør vælge de største fliser eller lade en rå betonvæg stå, som den er. Og det bør man som arkitekt så vidt muligt imødekomme. Kraftfulde badeværelser, der signalerer kant, gennemgående råhed og ærlighed i materialitet er i min optik vejen frem.

Keep it simple

Unidrains produkter passer ganske godt ind i de tendenser. Det er linjeafløb, som ikke blander sig for meget i det omkringliggende. Det er et flot design, som ikke er overdesignet, og dermed er tilpas anonymt til at blende fint ind i omgivelserne. 

Hvor paradoksalt det end lyder, er dét netop styrken ved linjeafløbene: At man ikke kan se, de er der. Det giver ro for øjet. Derfor tror jeg, at de fleste arkitekter i de fleste tilfælde anbefaler at bruge et linjeafløb. Det kan være med til at give projektet et kvalitetsløft.

God sparringspartner

Noget af det vigtigste for en god proces er, at man får den rette rådgivning og sparring undervejs. Hvis jeg står i situationer, hvor der er tekniske udfordringer, er der altid god sparring at hente hos Unidrain. Og det er vigtigt for, at jeg som arkitekt kan gå videre med den bedst mulige løsning til de andre parter i byggeprocessen.

Unidrain vælges på designet, men der er ingen tvivl om, at jeg også vælger Unidrain, fordi jeg ved, de står for kvalitetssikre produkter og masser af brugbar rådgivning.

Ønsker I også rådgivning og sparring til jeres projekter, så kontakt vores arkitektrådgiver Dennis Bagge på [email protected] eller telefon +45 2051 7795

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk