Handelsbetingelser for webhandel på Unidrains webshop

1. Generelt:

Velkommen til Unidrains Webshop. Nedenstående handelsbetingelser udgør det juridiske grundlag for dine køb hos os. Ved at gennemføre en ordre accepterer du betingelserne og forpligter dig til at overholde dem. Handelsbetingelserne gælder for køb af varer på www.unidrain.dk/shop.  

Dato: 31/05/2024

Unidrain AS
Ejby Industrivej 40,
2600 Glostrup, Danmark
Tlf.: +45 3910 1010
E-mail: [email protected]
CVR-nr.: 26529255

2. Priser:
Alle priser er angivet i DKK og inkluderer moms. Yderligere omkostninger, såsom fragt og toldafgifter, vil blive specificeret ved udcheck. Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden forudgående varsel, men eventuelle ændringer vil ikke påvirke ordrer, der allerede er bekræftet.

3. Betaling:
Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: Dankort, Visa/Dankort, MasterCard og MobilePay. Betaling skal ske ved bestilling, og varerne vil blive afsendt, når betalingen er bekræftet. Beløbet bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes. Hvis der er bestilt flere varer i en ordre, og én eller flere af varerne ikke kan leveres med det samme, trækker vi først betalingen for den eller disse varer, når varerne eftersendes. Din betalingstransaktion er sikret gennem en sikker betalingsgateway for at beskytte dine oplysninger.

4. Levering:
Unidrain bestræber sig på at afsende bestillinger hurtigst muligt og i den rækkefølge, de er afgivet. Vi forsøger at levere inden for 4 arbejdsdage efter bekræftelse af en bestilling, medmindre andet er aftalt. Selvom vi forsøger at levere inden for denne leveringsramme, kan levering tage længere tid ved uventede komplikationer. Hvis det uheldige skulle ske, at leveringstiden overstiger 30 dage, kan du annullere din bestilling. Din ordre vil blive behandlet og sendt med GLS.

Leveringstiden kan variere afhængigt af din placering og produktets tilgængelighed. Vi påtager os intet ansvar for forsinkelser, der skyldes tredjepartsleverandører eller uforudsete omstændighede

Unidrain tilbyder levering af varer til alle privat- og erhvervsadresser med brofaste øer i Danmark samt en af GLS’ 1.700 PakkeShops – dog ikke Grønland eller Færøerne. Din ordre kan ikke afhentes direkte hos Unidrain. For visse varer kan der gælde særlige leveringsvilkår. Vilkårene vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

5. Fortrydelsesret, reklamationer og returnering
Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på unidrain.dk/shop. Hvis du modtager en defekt vare, ikke er tilfreds med varen, eller hvis varen ikke passer til dig, kan du returnere varen inden for de 14 dage, hvor fortrydelsesretten er gældende. Hvis fristen udløber på en helligdag, weekend, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde dele eller hele købet. Vi bestræber os på at løse problemet eller erstatte varer, såfremt de er defekte.

For at returnere en vare, skal den være i samme stand som ved modtagelsen. Unidrain påtager sig retten til at tjekke returvaren igennem. Hvis du vil returnere hele eller dele af din ordre, skal du udfylde en fortrydelsesformularen, som er vedlagt din ordre eller som kan downloades her. Returvare skal sendes til Unidrains hovedkontor på nedenstående adresse;

Ejby Industrivej 40,
2600 Glostrup
Danmark

Returnering af vare skal ske med GLS ved at benytte den vedlagte returlabel. Køber er ansvarlig for returneringsomkostningerne. Når vi har modtaget returvaren, tilbagefører vi din betaling til det betalingsmiddel, som er anvendt ved købet. Dette sker indenfor 7-10 hverdage. Du pålægges ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

For yderligere instruktioner om returnering kontakt Unidrains kundeservice på 3910 1010.

6. Garanti
Unidrain efterlever den til enhver tid gældende lovbestemmelse om garantiregler jf. købeloven. Den giver dig to års reklamationsret og produktgaranti.

7. Ombytning af varer
Unidrain har ikke mulighed for at bytte dine returnerede varer direkte til andre. Du skal i stedet lægge en ny ordre, hvis du vil have andre varer end dem, du sender retur.

8. Klagemulighed
Hvis du ønsker at klage over en vare eller service fra Unidrains webshop, anbefaler vi, at du kontakter os pr. e-mail via de kontaktoplysninger, der er anført i pkt. 1. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig og yde den bedst mulige service med din reklamation eller klage.

8. Privatlivspolitik:
Vi respekterer dit privatliv og håndterer dine oplysninger fortroligt. Vores privatlivspolitik er tilgængelig på vores hjemmeside og beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine personlige oplysninger.

9. Ændringer i handelsbetingelserne:
Vi forbeholder os ret til at ændre disse handelsbetingelser. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på vores hjemmeside og træde i kraft med det samme. Det er dit ansvar som kunde at være opmærksom på ændringer i betingelserne.

10. Kontaktinformation:

Unidrain AS
Ejby Industrivej 40,
2600 Glostrup, Danmark
Tlf.: +45 3910 1010
E-mail: [email protected]
CVR-nr.: 26529255

Vi sætter pris på din tillid og for at du handler hos Unidrains webshop. Har du spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os på ovenstående kontaktoplysninger.