COOKIE POLITIK

Velkommen til www.unidrain.dk som er ejet af:

Unidrain A/S

Farum Gydevej 71

3520 Farum

CVR.nr. 26 52 92 55

Telefonnummer: +45 39 10 10 10

E-mail: info@unidrain.dk

Der benyttes cookies på Hjemmesiden for at kunne optimere brugeroplevelsen, og for at kunne levere den bedst mulige service til brugerne af hjemmesiden. 

Brugen af cookies kan medføre behandling af personoplysninger, og vi anbefaler derfor, at du også læser vores persondatapolitik.

HVAD ER EN COOKIE?

En cookie er en datafil, som en hjemmeside gemmer på dit it-udstyr, for eksempel computer, tablet og smartphone. Formålet er at genkende it-udstyret og dermed observere, hvordan du bruger hjemmesiden. Informationen kan også benyttes til at effektivisere kommunikationen mellem dig og din webbrowser, når du bruger Hjemmesiden. Cookies gør det blandt andet muligt at genkende din computer, og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser.

Vi kan kun læse de cookies, som vi har anbragt på dit udstyr, vi kan ikke modtage eller læse cookies fra andre hjemmesider.

Vi benytter os af forskellige cookies for at kunne tilbyde dig en bedre og mere skræddersyet service. Vi kan også benytte cookies til at samle et grundlag for at optimere trafikken på og mellem hjemmesider.

Den samlede information hjælper os til at forbedre indholdet og brugeroplevelsen på Hjemmesiden, og informationen kan i samlet form deles med forretningspartnere eller tredjeparter.

Der findes grundlæggende to typer cookies, "midlertidige" og "permanente". De midlertidige cookies er knyttet til det aktuelle besøg på Hjemmesiden og slettes automatisk, når du lukker din webbrowser. De permanente cookies vil derimod blive lagret på dit udstyr.

Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode, eksempelvis 180 dage, men vil blive fornyet hver gang du besøger Hjemmesiden. 

Det er ikke kun os, der kan sætte cookies på dit udstyr, når du besøger vores Hjemmeside. På Hjemmesiden tillader vi således, at Google Inc. sætter Google Analytics på dit udstyr. 

HVILKE COOKIES ANVENDER VI OG TIL HVILKE FORMÅL?

Udover cookies, der er nødvendige for, at Hjemmesidens funktioner, som fx sprogvalg, kan fungerer, anvendes der cookies fra Google Analytics. 

Vi bruger Google Analytics til at undersøge, hvem der besøger hjemmesiden og sender denne information i anonymiseret form til serveren. Denne information anvendes til statistik over, hvordan brugerne navigerer på hjemmesiden. Denne cookie bliver slettet efter 2 år, med mindre du besøger vores hjemmeside inden udløbet, hvilket betyder, at cookiens løbetid bliver fornyet. 

HVORDAN UNDGÅR OG SLETTER DU COOKIES?

Du kan altid afvise cookies eller slette eksisterende cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk at hvis du bruger flere browsere, vil du skulle slette cookies i dem alle.

For yderligere teknisk vejledning kan du besøge supportsiden for pågældende browser. Du kan finde supportsiderne for de mest gængse browsere samt link til sletning af flash-cookies hér:

Google Chrome

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Safari

PERSONDATAPOLITIK

Velkommen til www.unidrain.dk, som er ejet af:

Unidrain A/S

Farum Gydevej 71

3520 Farum

CVR.nr. 26 52 92 55

Telefonnummer: +45 39 10 10 30

E-mail: info@unidrain.dk

Når du kommunikerer med os via Hjemmesiden, indsamler og behandler vi – som både databehandler og dataansvarlig – oplysninger om dig. Vi tager beskyttelsen af dine personoplysninger meget seriøst, og vi ønsker derfor at give dig klarhed over, hvordan vi behandler dine personoplysninger. 

I det følgende kan du læse om, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvad vi bruger oplysningerne til og hvor længe vi beholder dem, samt om vi deler oplysningerne med andre.

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI?

Vi indsamler blandt andet dit navn, e-mail-adresse, adresse, og andre oplysninger, som du måtte give os i forbindelse med bestilling af materiale på vores hjemmeside, når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, eller når du skriver til os via Hjemmesiden. Derudover indsamler vi oplysninger ved brug af cookies, se vores cookie-politik.

HVAD BRUGER VI DINE PERSONOPLYSNINGER TIL?

Vi bruger dine personoplysninger til at behandle din ordre og sende dine varer, sende dig nyhedsbreve og kontakte dig, når du har bedt om det. Derudover bruger vi også dine personoplysninger til at besvare dine eventuelle henvendelser og til at forbedre indholdet på Hjemmesiden. Oplysningerne kan også blive brugt til at lave statistik over brugerne af hjemmesiden.

VIDEREGIVER VI DINE PERSONOPLYSNINGER TIL ANDRE?

Vi vil i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som du afgiver via hjemmesiden. Videregivelsen vil ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, f.eks. i forbindelse med levering af bestilt materiale, levering af nyhedsbreve eller lignende services, som kræver, at vi bruger dine oplysninger.

Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til: (i) leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed (f.eks. leverandører af tjenester, teknisk support og leverancetjenester); eller (ii) i forbindelse med salg, opgaver eller anden overførsel af indholdet på Hjemmesiden; eller (iii) hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning. 

I takt med at vores virksomhed vokser, kan det ske, at vi sælger og køber firmaer eller aktiver. I forbindelse med sådanne transaktioner er kundeinformation generelt set en af de mest attraktive forretningsaktiver. Personoplysninger, som er indsamlet med henvisning til denne persondatapolitik, vil i så fald blive overgivet til dem, som opkøber os eller aktiver, der tilhører os eller til firmaer, som vi evt. vil opkøbe.

HVOR LANG TID GEMMER VI DINE OPLYSNINGER?

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, som du har bedt om, eller så lang tid som det er påkrævet i henhold til gældende lovgivning, hvorefter dine personoplysninger slettes. 

HVILKE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER BENYTTER VI?

Vi benytter tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger imod manipulation, tab, destruktion eller adgang fra uautoriserede personer. Vores sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret på baggrund af den nyeste teknologiske udvikling. 

Vi kan dog ikke garantere, at de er helt beskyttet mod nogen, som vil og lykkedes med at omgå sikkerhedsforanstaltninger og skaffe sig adgang til overførsel af information, som sker via internettet, f.eks. via e-mail. 

HVILKE RETTIGHEDER HAR DU EFTER PERSONDATALOVEN?

Du har ret til at få information om behandlingen af dine personoplysninger, og du har også ret til at anmode os om at rette, blokere for eller slette personoplysninger, som er ukorrekte. Du har samtidig ret til at anmode om, at dine personoplysninger ikke anvendes eller overføres til tredjemand til kommercielle eller statistiske formål. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.

Hvis du har en sådan anmodning, er du velkommen til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger står øverst på siden. 

KAN VI ÆNDRE PERSONDATAPOLITIKKEN?

Vi har ret til når som helst at foretage ændringer i denne politik. Du bør derfor regelmæssigt besøge denne side for at tjekke, om der er sket ændringer. Det kan du tjekke ved at se på datoen nederst på siden. Ved fortsat at anvende/besøge hjemmesiden accepterer du disse ændringer.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger står øverst på siden.