Idé

Selvfølgelig! Præcis så klart og indlysende er det for de fleste, når de hører om idéen bag unidrain®. Og lige så selvfølgeligt var det for folkene bag unidrain®s problemfrie afløb – da de altså havde fået den bærende idé:

Et gulvafløb der ligger ind til væggen. Flanger der går op langs væggene. Og væk er problemerne med fald, der næsten altid hælder den forkerte vej og utætheder, der over årene ødelægger byggeriet.

Fra idé til bæredygtig og anerkendt teknisk løsning gik et stykke tid. Seriøs produktudvikling tager tid, og unidrain®s afløbssystem er en patenteret løsning, der er gennemtestet og lever op til alle de gængse krav i markedet.

Fremtidens standard for gulvafløb

Det første afløb fra unidrain® kom på markedet i 2003. Siden da har unidrain® banet vejen for nytænkning af gulvafløbet.

Princip

unidrain®s grundlæggende princip er, i al sin enkelthed, baseret på at forsyne gulvafløbet med en eller flere lodrette flanger. Den lodrette flange betyder, at gulvafløbet fortsætter op ad væggen – i ét ubrudt stykke.

Hermed bruger unidrain® samme teknik til at opnå vandtæthed som man altid har benyttet i byggeriet:

Når to bygningsdele skal have en vandtæt sammenføjning, f.eks. i overgangen mellem tag og skorsten, laver man en inddækning.

På samme måde danner afløbsarmaturet med de lodrette vægflanger en inddækning. De lodrette vægflanger skaber, sammen med smøremembranen, en perfekt vådrumssikret overlapning mod en eller flere vægge. Samtidig sikrer vægflangerne præcis fastgørelse under hele byggeprocessen.

Princippet er enkelt og logisk, men også unikt: unidrain® var de første til at benytte inddækningsteknik ved væg i kombination med gulvafløb. unidrain®s grundlæggende princip er, i al sin enkelthed, baseret på at forsyne gulvafløbet med en eller flere lodrette flanger. Den lodrette flange betyder, at gulvafløbet fortsætter op ad væggen – i ét ubrudt stykke.

unidrain ® s 4 dele

  • ClassicLine rist eller HighLine panel - i forskellige design
  • ClassicLine eller HighLine ramme - i flere højder
  • Afløbsarmatur - mod væg eller frit i gulv
  • Udløbshus - i flere udløbsdimensioner og -retninger
idé og princip unidrain

Find forhandler

Indtast postnr. eller by og find nærmeste forhandler eller udstilling