Idé

unidrain® var de første til at flytte gulvafløbet ind til væggen og gjorde det dermed muligt at lave ensidet fald. Det koncept er videreudviklet til montering af brusevæggene; flangen fra unidrain®s gulvarmatur videreføres på både det faste og fleksible modul og på brusevæggenes stålprofil og sikrer dermed en vandtæt løsning.

Vælg mellem 2 typer montagesystem til brusevægge og brusebunde fra unidrain® GlassLine: Fast modul eller fleksibelt modul.

Princip | Fast modul
idé og princip - glassline


Konstruktion

Det faste modul passer til brusevægge med dybde på 900/1000/1200 mm og til brusenicher i bredderne 800/900/1000 mm. Det faste modul består af 2 profiler placeret vinkelret på gulvafløbet og har en lang række fordele. Man opnår en enkel og sikker placering af brusevæggen i en sublim og gennemført designmæssig og funktionel løsning. Det faste modul definerer 2% faldet i brusenichen og indbyder til at fuldende konceptet med en unidrain® brusebund. Med det faste modul opnås sikker og nem montage.

Princip | Fleksibelt modul


Konstruktion

Det fleksible modul passer til brusevægge med dybde 900/1000/1200 mm og til brusenicher i bredderne 700/800/900/1000/1200 mm og kan kobles på eksisterende armaturer 1002/1003/1004. Den løse profil monteres let og har en lang række fordele. Man opnår en enkel og sikker placering af brusevæggen i en sublim og gennemført designmæssig og funktionel løsning. Det fleksible modul definerer 2% faldet i brusenichen og åbner op for muligheden for at sænke brusenichen i forhold til det omkringliggende gulv.

unidrain® GlassLine

  • Én komplet løsning til badeværelset
  • Vådrumssikker inddækning i hele brusenichen
  • Hurtig og nem montage
  • Definerer fald i brusenichen
  • Niveaufri overgang mellem brusearealet og det omkringliggende gulv
Fast modul
Fleksibelt modul

Find forhandler

Indtast postnr. eller by og find nærmeste forhandler eller udstilling